Συναντήσεις με τον Τηλέμαχο

Συναντήσεις με τον Τηλέμαχο

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011


ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΉΜΕΥΣΗ** ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ!


Έχουμε πρόβλημα πολιτικού συστήματος, έχουμε μια ειδική "τάξη", αυτή των πολιτικών, βλέπε κόμματα, όλα τα κόμματα. Έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας, η repoublica μιντιακή, πνέει τα λοίσθια και κανείς μα κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει να ερμηνεύσει, τι συμβαίνει, τι θα συμβεί. Η «αριστερoδεξιά» καθεστωτική προσέγγιση προσωποποίησης της πολιτικής, ο Σαμαράς ,ο Γαπ, ο Αλέξης,η Αλέκα, ο Φώτης και πάει λέγοντας...ούτε λύσεις δίνει ούτε θα δώσει. Μηχανισμοί καταναγκασμού της κοινωνίας, «κατσαπλιάδες»  επί της ουσίας, με ένα και μοναδικό σκοπό να ακυρώσουν τον πολιτικό διάλογο επί του πραγματική προβλήματος, το βιοτικό της κοινωνίας. Προς το παρόν όλους τους βολεύει ο ΓΑΠ,ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης,η Αλέκα, κλπ,κλπ,κλπ....Τα αποτελέσματα τα εισπράττουν και αντιλαμβάνονται όσοι δεν προσέρχονται στο κακοπαιγμένο τους παιχνίδι σαρωτική επικράτηση κάθε φασίζουσας έως φασιστικής λογικής που στο τέλος θα γίνει και επίσημα καθεστωτική λειτουργία. Εκτός εάν, με πολλά ερωτηματικά....

Ναι λοιπόν  στη "δήμευση" όλων των κομμάτων!

Με ανακλητότητα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας τους, περιορισμένη θητεία στους εκλεγμένους, "υποχρεωτική" συμμετοχή, και ένα ποσοστό με κλήρωση. Αμοιβές για βουλευτές, οι κατώτατες ανειδίκευτου εργαζόμενου. Η προσφορά στη πολιτεία δεν μπορεί να είναι σκοπός και μέσο βιοπορισμού ή πλουτισμού.

Το αυτό σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, ΟΤΑ, συνδικαλιστικός χώρος.

Το κόμμα πολιορκητικός κριός για την κυβέρνηση  λάφυρο, όπου ο ηγεμών αλώνει  στη πορεία και το κράτος, θα πρέπει να «τελειώσει».
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου