Συναντήσεις με τον Τηλέμαχο

Συναντήσεις με τον Τηλέμαχο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011


ΚΑΛΕΣΜΑ

Στην πρώτη μας συνάντηση, πριν ένα μήνα περίπου, όλοι όσοι βρεθήκαμε νοιώσαμε, ως άνθρωποι και ως Πολίτες, το χρέος και την ευθύνη μας απέναντι σε αυτό το στολίδι της Αθήνας που μας φιλοξενεί, την Κυψέλη μας και συμφωνήσαμε ότι οφείλουμε να ξανασυναντηθούμε.
Στις μέχρι τώρα συναντήσεις μας έχουν «σταθεί», τουλάχιστον 200 άνθρωποι. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα στο «Ευ  Ζειν», να είμαστε δηλαδή πολίτες.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια να βρούμε το νήμα που μας ενώνει. Αυτά που μας «χωρίζουν» δεν έχουν θέση ανάμεσά μας, γιατί είναι πολύ λιγότερα από τις κοινές μας αγωνίες.
Σπάμε τη μοναξιά μας και απλώνουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας, η Κυψέλη μας θα ζήσει.
Έλα κι εσύ, έχεις φωνή, έχεις λόγο!
Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα, θα συναντιόμαστε στις 7.30 το απόγευμα, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη (Σκύρου & Μεγίστης).

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα σκεφτήκατε παιδιά τους "δολοφόνους" του αυθόρμητου και ακηδεμόνευτου δεν τους λάβατε καθόλου υπ όψη σας.
    Τους νεκροθάφτες ψυχών και συναισθημάτων δεν τους λογαριάσατε.
    Δεν τους βλέπετε πως αφιονίζουν νέα παιδιά που ακόμη δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τα στυλό των εξετάσεών τους και κουνούν απειλητικά το δάχτυλο?
    Και οι μεγάλες αλεπούδες στην άκρη χαμογελούν έχουν, έτοιμο φρέσκο κρέας για την απόχη του μπόγια, άξιος ο μισθός άξια η «δουλειά» τους .
    Για όλα μα για όλα ακόμη και για το «κακό μας τον καιρό» φταίει το μνημόνιο!
    Επιτέλους θα μας αφήσετε στην ησυχία μας ,δεν σας θέλουμε κοντά μας θέλουμε να μας καταπιεί το σύστημα που το υπηρετούμε μέσα από την πραγματική ανεργία ,μας μέσα από τα μεροκάματα της απεργίας μας, μασκαράδες άθλιοι κρατικοδίαιτοι κομματικοί υπάλληλοι.
    Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή